Hovory s řezníkem

 
 
  • 1 z 5

Pokládáte maso za příliš velkou kuchařskou výzvu? Máte problémy při nákupu i při vaření? S touhle knížkou se z vás stane sebevědomý přeborník na všechny úpravy masa.

Druhé vydání.

Dostupnost Skladem
Cena 544,55 Kč bez DPH
599 Kč    
Kategorie Kuchařky
 

Pokud umíte připravit maso vysušené, suché a tuhé jako podešev, nebo pokud dokonce uvažujete, že se raději stanete vegetariánem, než byste si maso znovu pustili do kuchyně, tak nutně potřebujete Hovory s řezníkem.

V téhle knížce vás totiž naučím masu rozumět. A nejen masu, taky tomu muži za pultem, kterému se obvykle říká řezník.

Ukážu vám, jak se zbavit ostychu v řeznictví, jak si říct o ten nejlepší kus na guláš a jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě. Promluvím za vás s řezníkem a pak vás prostřednictvím téměř 200 receptů naučím, co s masem, které jste si právě koupili. Samozřejmě stylem, díky kterému všechno zvládnete hned napoprvé, jak se na každé správné pokračování Kuchařky pro dceru sluší a patří.

Druhé vydání je vydání přepracované. Změny se týkají především fotek a grafiky, aby kniha zapadla do ediční řady Kuchařek pro dceru. Obsah a recepty se změnily jen minimálně.

V sekci "Soubory" o kousek výše zde na stránce si můžete stáhnout a prohlédnout obsah i ukázkové recepty.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
EP Avatar autora Dobrých zpráv není nikdy dost! 11.9.2020 10:33
Tahle zpráva mezi ty dobré rozhodně patří! Protože paní Florentýna píše o vaření tak dobře, čtivě a bezprostředně, jako by byla u mne v kuchni a povídali jsme si o všemožných tricích a kouzlech při vaření. A ačkoliv mám už více než čtyřicetileté zkušenosti s vařením jídel od přípravy havraní polévky až po ty nejkřehčí beafsteky s mléčnou majonézou :-), styl paní Florentýny je natolik neopakovatelný a tak neodolatelný, že na světě snad nemůže existovat človek, který by se při čtení její beletrie nechtěl hned pustit do nějakého toho klohnění ... Po chvále mám malý technický dotaz - v e-mailovém klubu paní F. zmínila možnost získání knihy s jejím podpisem - rád bych věděl, jak na to při objednávce. Děkuji za radu. EdPaw.
JB Avatar autora 3.9.2020 07:17
Už se na to těším. Mám rád kuchařky tohoto typu.
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.