Hovory s řezníkem
Popis
Pokud umíte připravit maso vysušené, suché a tuhé jako podešev, nebo pokud dokonce uvažujete, že se raději stanete vegetariánem, než byste si maso znovu pustili do kuchyně, tak nutně potřebujete Hovory s řezníkem.
V téhle knížce vás totiž naučím masu rozumět. A nejen masu, taky tomu muži za pultem, kterému se obvykle říká řezník.
Ukážu vám, jak se zbavit ostychu v řeznictví, jak si říct o ten nejlepší kus na guláš a jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě. Promluvím za vás s řezníkem a pak vás prostřednictvím téměř 200 receptů naučím, co s masem, které jste si právě koupili. Samozřejmě stylem, díky kterému všechno zvládnete hned napoprvé, jak se na každé správné pokračování Kuchařky pro dceru sluší a patří.
Druhé vydání je vydání přepracované. Změny se týkají především fotek a grafiky, aby kniha zapadla do ediční řady Kuchařek pro dceru. Obsah a recepty se změnily jen minimálně.
V sekci "Soubory" o kousek výše zde na stránce si můžete stáhnout a prohlédnout obsah i ukázkové recepty.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.