Hovory s řezníkem
Popis
Pokud umíte připravit maso vysušené, suché a tuhé jako podešev, nebo pokud dokonce uvažujete, že se raději stanete vegetariánem, než byste si maso znovu pustili do kuchyně, tak nutně potřebujete Hovory s řezníkem.
Náprava je totiž snadná. V téhle knížce vás naučím masu rozumět. A nejen masu, taky tomu muži se zmijovkou, kterému se obvykle říká řezník.
Ukážu vám, jak se zbavit ostychu v řeznictví, jak si říct o ten nejlepší kus na guláš a jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě. Promluvím za vás s řezníkem a pak vás prostřednictvím 200 nových receptů naučím, co s masem, které jste si právě koupili. Samozřejmě stylem, díky kterému všechno zvládnete hned napoprvé, jak se na každé správné pokračování Kuchařky pro dceru sluší a patří.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .