Hovory s řezníkem

Neohodnoceno
 
 

Pokládáte maso za příliš velkou kuchařskou výzvu? Máte problémy při nákupu i v kuchyni? S touhle knížkou se z vás stane sebevědomý přeborník na všechny úpravy masa. Na vegetariánství zapomeňte.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 499 Kč
Ušetříte 100 Kč (–20 %)
399 Kč    
Kategorie Kuchařky
 

Pokud umíte připravit maso vysušené, suché a tuhé jako podešev, nebo pokud dokonce uvažujete, že se raději stanete vegetariánem, než byste si maso znovu pustili do kuchyně, tak nutně potřebujete Hovory s řezníkem.

Náprava je totiž snadná. V téhle knížce vás naučím masu rozumět. A nejen masu, taky tomu muži se zmijovkou, kterému se obvykle říká řezník.

Ukážu vám, jak se zbavit ostychu v řeznictví, jak si říct o ten nejlepší kus na guláš a jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě. Promluvím za vás s řezníkem a pak vás prostřednictvím 200 nových receptů naučím, co s masem, které jste si právě koupili. Samozřejmě stylem, díky kterému všechno zvládnete hned napoprvé, jak se na každé správné pokračování Kuchařky pro dceru sluší a patří.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.